مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی و ساعت کاری مشاغل سخت و زیان آور

با سلام و درود
اینجانب مدت دوازده سال در شرکت کار کرده ام و کارم سخت و زیان آور است ولی مرخصی من 30روز محاسبه می‌شود و هر ساله تسویه حساب میکنند و ساعت کاری هم 44ساعت حساب میکنند و حقوق میدهند ایا میشود اقدام کرد و حقم را بگیرم و اینکه در فیش حقوقی نه خبری از فوق‌العاده سختی کار است نه بدی آب و هوای هیچ گزینه‌ای مناسب با مشاغل سخت و زیان آور نیست و طرح طبقه بندی مشاغل هم شده ایم خواهش میکنم جوابمو بدین چون این مسئله و مشکلات خیلی از کارگران است اگر کسی جوابم را بدهد و مشاوره بدهد من از هزینه اش مشکلی ندارم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ شما می‌توانید اقدام نمائید و حقوق خود را مطالبه نمائید.