مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت عنوان شغلی

با سلام ، بنده مدت بیست سال است که در یک سازمان دولتی مشغول به کار هستم و تمامی عناوین شغلی بنده که در هر سال صادر گردیده شامل سخت و زیان آور میباشد ، در حال حاضر برای بازنشستگی اقدام نموده ام که در پرینت بیمه متوجه شدم مدت دو سال از سابقه بنده را عنوان شغلی به بیمه ارسال شده که شامل سخت زیان آور نمی باشد ، پس از اعتراض شفاهی حقیر واحد اداری به اشتباه سهوی خود اعتراف کرده اند لطفا مرا راهنمایی کنید ... ضمنا پرونده من طی هفته گذشته به بیمه ارسال شد تا در هفته پیش رو کمیته تشکیل شود و سپس نتیجه را به حقیر اعلام میکنند .

پاسخ ها :

مريم  مرادي

سرکار خانم مريم مرادي :

سلام وقت بخیر پرونده شما نیاز به توضیح بیشتری دراد درصورت تمایل تماس بگیرید 09183391942 وکیل مریم مرادی

احسان طغیانی

جناب آقای احسان طغیانی :

بسمه تعالی با سلام موضوع از طریق اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی ، شبکه بهداشت و درمان واحد و سازمان تامین اجتماعی پیگیری کنید احتمالا مشکل قابل حله