مشاوره حقوقی رایگان - در مورد استخدام نیروی ناجا

سلام من ش.س هستم رشته فنی حرفه ای (برق الکترونیک) و الان هم دیپلمم را گرفته ام و 18ساله ام میخواستم بپرسم که ایا با دیپلم فنی حرفه ای میتوان استخدام ناجا شوم.
و یک سوال دیگر محل سکونت من در استان لرستان هست میخواستم بدانم ک استخدام استان لرستان از چه تاریخی شروع میشود
ممنون از همکاریتان.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

صور مختلف دارد گروهی از طریق کنکور سراسری جهن افسری و گروهی درجه داری از طریق استان ها برای گروهبانی جهت هریک به مبادی ذیربط مراجعه شود