مشاوره حقوقی رایگان - شکایت و اعتراض به رای هسته گزینش ناجا

سلام من چهار سال قبل ازمون افسری ناجا قبول شدم
پزشکی و مصاحبه رو هم تایید شدم .. مرحله پایان گزینش و تحقیقات بود که رفتم خبر بگیرم گفتن ردی و دلیلش محرمانست .. فرم اعتراض پر کردم گفتن خبرت میکنیم واسه کمیسیون
به مدت دو سال هر ماه حضوری رفتم گزینش گفتن پرونده کادری زیاد داریم نوبت نرسیده
حضوری سردار استان رو دیدم و دستور رسیدگی مجدد پرونده ام رو داد ولی بعد یه ماه رفت و امد من گفتن ابلاغیه دادن شرایط سنی جدید 24 هست شما 27 سالی، 10سال سابقه فعال بسیج داشتم دو سال کسری سن رو گفتن میبخشن ، گفتن بازم یسال کم داری .. گفتن رشته شما امسال مورد درخواست نیست و همینطور دانشگاه پیام نوری
من قبلا گزینش شدم و تموم .. این قوانین که واسه جذب سال جدیدشون بود .. جواب سر بالا دادن و اومدم
حتی بعد دو سال الاف کردنم کمیسیون نگرفتن
طبق قانون کمیسیون حقم بود.
متاهل بودم. بچه داشتم. پدرم جانباز از کار افتاده بود هر چند درصد نگرفته .. سرپرست خواهر برادرام بودم .. از قشر ضعیف جامعه .. تموم جوونیم توی مسجد و بسیج بودم .. کل محل و هیئت امنای مسجد به سرم قسم میخوردن اونوقت به این شکل حتی کمیسیونم نگرفتن

با گذشت این مدت و این شرایط میشه دیوان عدالت شکایت کرد؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

به نظرم در کنار اینکه دنبال شغل جدید هستید شانس خود را با دیوان عدالت هم امتحان کنید