مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج موقت

همسرم بدون اجازه من ازدواج موقت کرده و کلا زندگی ما را ترک کرده است. من میتوانم بخاطر ازدواج بدون اجازه من ازش شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ازدواج موقت یعنی عقد متعه نیاز به اخذ اذن از همسر ندارد هر مرد مسلمان شرعا میتواند چهار زن دایم و بی تعداد زن با عقد متعه (صیغه) داشته باشد لیکن برابر قوانین جانبی برای عقد دایم فعلا اذن میخواهد اما نگرفتن اذن در عقد دایم هم مخل شرعی بر عقد دایم نیز نخواهد بود

9 داشته باشد