مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد همسر

با سلام و خسته نباشید
حقیقت من و همسرم مثل بقیه زندگی ها مشکل داشتیم ولی جدی نبود و هیچ وقت منزل رو بدن اجازه ایشان ترک نکرده ام تابستان من و دخترم رو به بهونه رنگ زدن به خانه پدرم در شهرستان فرستاد و همیشه هم هم با هم در تماس بودیم و لی بعد از چند ماه فهمیدم که ازدواج کردن توی اون تاریخ البته نمی دونم دایم یا صیغه . فقط عکسهایشون رو دیدم و اینکه شناسنامه ایشون مشخصات همسر در شناسنامه ی ایشون ثبت نشده فقط در شناسنامه قسمت امضا دفترخانه امضا شده است. نمی دونم بدون اجازه من می تونسته عقد دایم کنه و یا حتی اگه از دادگاه هم نامه عدم تمکین داشت بالاخره نباید من متوجه می شدم که اصلا به چه دلیل. یعنی دادگاه بی خود و بی جهت این نامه رو می دهد و راه رو اینقدر برای اقایان هموار کرده است.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورت ازدواج مجدد زوج بدون رضایت زوجه در اینجا زوجه می تواند طلاق بگیرید و حقوق و خود را دریافت نماید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

طبق ماده 56 قانون حمایت خانواده مصوب سال 91، مرد نمی تواند بدون اذن همسر اول خود اقدام به ازدواج مجدد کند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید جهت طلاق اقدام نمایید بدوا حقوق مالی خود را مطالبه نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. اگر بدون اذن شما همسر اختیارکرده که بایدبدوا موضوع را اثبات وبا استناد به آن حق طلاق داده می شود....

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بدون اجازه نه حق ازدواج دایم داشته و نه صیغه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
میتوانید به جهت ازدواج زوج دادخواست طلاق بدهید و تمام حق و حقوق مالی خود را مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر زوج بدون اجازه زوجه یا دادگاه ازدواج مجدد نماید زوجه حق طلاق خواهد داشت و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ازدواج دائم نیاز به اذن همسر اول و یا تجویز دادگاه دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما می توانید درخواست طلاق با حفظ تمامی حقوق خود بنمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا باید بوسیله شهادت شهود یا استشهاد محلی رابطه زوجیت آنها را بتوانید ثابت کنید تا حق وکالت در طلاق برای شما اثبات گردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به جهت ازدواج زوج دادخواست طلاق بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید بعلت ازدواج بدون اجازه شما دادخواست طلاق تقدیم نماییذ