مشاوره حقوقی رایگان - متوجه شدن قرار گرفتن بخشی از ملک در طرح شهرداری پس از اخذ وکالت بلاعزل از فروشنده

با سلام
اینجانب پس از انجام مبایعه نامه و اخذ وکالت بلاعزل از فروشنده و در هنگام اخذ استعلامات از مراجع (قبل از انتقال قطعی)، متوجه شده ام بخشی از مساحت زمین خریداری شده در طرح تعریض شهرداری قرار دارد ( زمین مذکور با مساحت 267 متر دارای سند شش دانگ و تکبرگ می باشد). سوال اینجانب این است که 1- با توجه به اینکه حدود 60 متر از مساحت زمین کم خواهد شد و بنده پول 267 متر زمین را پرداخت نموده ام ، آیا فروشنده باید مبلغ مساحت کم شده را به بنده عودت نماید 2- آیا امکان فسخ معامله برای اینجانب فراهم می باشد (با توجه به اینکه موضوع از طریق فروشنده به بنده اطلاع داده نشده بود) 3- در صورت دریافت سند مالکیت جدید به نام اینجانب مساحت ملک 267 متر ثبت می گردد یا 260 متر
ممنون

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.باید قرارداد را ملاحظه نمود چون دو ماده در قانون مدنی در این خصوص وجود دارد که اظهار نظر منوط به رویت قرارداد است تا چاره کار ارائه شود