مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و حق حبس و عسر و حرج

باسلام خسته نباشید من حدود پنج ساله عقد کردم ولی خانوم با استفاده از حق حبس تمکین نمیکند و من به پرداخت نفقه و مهریه که بعد از تعدیل تقسیط و تجدید نظر به پنج سکه و شش ماه یک سکه محکوم هستم با توجه به اینکه من استرداد طلاجات کردم و خانوم آنها را نداد و همچنین توقیف پیکان وانتم که بعد از پرداخت پیش قسط آزاد میشود و من توان مالی یکجا را ندارم چیکار کنم تمکین هم که به اقرار خانم حتی با پرداخت مهریه و نفقه و حتی فراهم کردن شرایط زندگی حاضر به تمکین نیست آیا بعد از پنج سال این ترک زندگی و این عسر و حرج عادلانه هست آیا من میتوانم اقدام به ازدواج مجدد نمایم

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر حکم تمکین بگیرید وزوجه تمکین نکند با احرار سایر شرایط قانونی با مجوز دادگاه می توانید ازدواج مجدد کنید