مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین زن و ازدواج مرد

سلام. من خانمی هستم بعلت مشاجره و اینکه همسرم چندین بار گفته بود بروم(البته از روی عصبانیت گفته) دلخور شدم و یکماهه منزل را ترک کردم. اصلا زنگی نزده که برگردم و یا کسی رو واسطه کنه که بیاد دنبالم. برای اینکه با من لجبازی کنه
و رفته دادخواست الزام به تمکین داده و اظهارنامه هم فرستاده که من مجبور بشم خودم برگردم که جواب ندادم. کلاس گذاشتن برام توی شورا که اونها رو رفتم و گفتن بعدش نامه میدن به شوهرم که بریم مشاوره. شوهرم نامه رو چند وقته که گرفته ولی نبرده مشاوره. میخواستم بدونم اگر من صبر کنم تا موقعی که اون بخواد بره مشاوره و مدت خانه نبودن من طولانی بشه برای من بد میشه؟ (نفقه برام مهم نیست آیا به جز نفقه تبعات دیگری داره؟؟) آیا من تو دادگاه بگم تمکین میکنم بازم میتونه به دلیل اینکه من خانه رو ترک کرده بودم نامه ازدواج مجدد بگیره؟(من میخوام زندگی کنم ولی نمیخوام خودم برگردم میخوام بریم مشاوره و بعدش برگردم) و اینکه آیا در قانون زمان مشخصی داره که وقتی زن تو فلان مدتی تمکین نکنه مرد حق ازدواج مجدد داشته باشه؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شایسته است بجای تظاهر و ریا کردن با صداقت با مسایل روبرو شد و چنانچه اشتباهی از شما سر زده با شهامت پذیرفته و به منزل باز گردید در غیر اینصورت با یک گفتگو مودبانه توام با احترام مشکلات خود را شخصا رفع و رجوع کنید جلسات دادگاه و جلسات مشاوره در محاکم تجربه نشان داده راه بجایی نخواهد برد صلاح مملکت خود را خسروان دانند نه اغیار ........

یک وکیل

شما در دادگاه اگر بگویید حاضر به تمکین هستید به ایشان اجازه ازدواج مجدد داده نمیشود. موارد صدور اجازه ازدواج مجدد بسیار محدود هست لذا نگران نباشید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بزرگوار هدف اصلی از ازدواج نیازجنسی است والا ازدواج چه فایده ای داره؟
طبق قانون به مجرد عقدازدواج حقوق وتکالیف زوجین برقرارمیشود ویکی از این تکالیف زن تمکین عام وخاص ازشوهر است یعنی باید به خانه شوهربرود وبااو بسربرد وزندگی کند وپاسخگوی تمایلات جنسی همسرباشد علیهذا شماباید خودبه منزل شوهربروید وباوی زندگی کنید مگراینکه عذرموجه داشته باشید مثلا هنوز باکره باشید بنابراین منتظر اینکه ایشان دنبالتان بیایند نباشید وخودتان به منزل شوهربروید والا ازنفقه محروم میشود و درقدم بعدی دادگاه حکم ازدواج بازن بعدی را صادرمیکند