مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

سلام همسرم 4ماه است بدون اذن اینجانب منزل مشترک را ترک کرده و علی رغم وساطت بزرگان برنگشته است و شکایت عدم تمکین در دادگاه کرده ام اما هنوز جلسه رسیدگی دادگاه تعیین نکرده است با این وجود که من نیاز به همسر دارم آیا میتوانم با این شرایطی که دارم بدون اذن همسر اولم که منزل مشترک را ترک کرده است ازدواج دوم انجام دهم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

داریوش عزیزی

جناب آقای داریوش عزیزی :

حتما باید رای تمکین گرفته شود بعد دادخواست ازدواج مجدد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر باید عدم تمکین ایشان ابتدا محرز شود و اجراییه صادر شود
دراین صورت میتوانید دادخواست تجویز ازدواج مجدد بدهید . وگرنه با ازدواج مجدد بدون اجازه ایشان، حق طلاق برایشان ایجاد میشود