مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ازدواج مجدد

با سلام خدمت شما همسر بنده 4سال است که ترک منزل کرده است و من حکم قطعی عدم تمکین را دارم و ایشون ناشزه هستن. و تمام مراحل دادگاهی تمام شده ایشون در حال دریافت مهریه هستن، و چون تقاضای دریافت کامل مهریه را دارن مایل به طلاق توافقی نیستن بنده طی این 4 سال خیلی تلاش به برگشت دوباره کردم اما ایشان فقط تقاضای مهریه دارد به همین دلیل من هم تمایلی به طلاق دادن ایشان ندارم. میخواهم ببینم میتوانم درخواست ازدواج مجدد داشته باشم بدون اینکه ایشان را طلاق دهم؟؟؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بله ولی مشکلات شما بیشتر می شود بهتر است اقدامی در این خصوص نکنید