مشاوره حقوقی رایگان - نفقه عقب افتاده گذشته

نفقه آینده همسرم به علت عدم تمکین حذف شده است و بابت نفقه گذشته 13میلیون که به اقساط 350 تومان ماهیانه تبدیل شده و الان 7قسط عقب مانده دارم آیا ه‍مسرم میتوان طلاق بگیرد؟

پاسخ ها :

طلاق به دلیل اقساط عقب افتاده نفقه گذشته طلاق به دلیل عدم پرداخت نفقه گذشته عدم پرداخت نفقه گذشته طلاق نفقه معوقه نفقه گذشته نفقه زن خرجی زن خرجی