مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای طلاق

سلام خسته نباشید وقتی زوجه در دوران حق حبس قسطی مهریه میگیرد آیا همزمان از طریق شورای حل اختلاف میتواند تقاضای طلاق بکند؟؟ عدم پرداخت نفقه گذشته در زمان حق حبس آیا باعث میشود زوجه بتواند طلاق بگیرد؟؟

پاسخ ها :

ليلا  آرين پارسا

سرکار خانم ليلا آرين پارسا :

سلام نفقه رو پرداخت کنید یا تقاضای تقسیط نفقه رو بدهید درصورتی که محکوم به پرداخت نفقه شید و اجراییه صادر شه و پرداخت نکنید میتواند از موارد طلاق به جهت عسرو حرج تلقی گردد

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام درزمان استفاده از حق حبس نفقه زن باید پرداخت و ناشزه محسوب نمیشود ،در صورت عدم پرداخت نفقه و اثبات عسرو حرج و هر دلیل دیگری که زوجه دارد میتواند دادخواست طلاق بدهد و منعی درقانون وجود ندارد