مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی بسیجی

باسلام من با عضویت بسیجی در سال 77 به همراه خودروی سپاه با رانندگی سرباز وظیفه به مشهد اعزام شده و در راه برگشت دچار تصادف شدید و واژگونی خودرو شدیم که به بیمارستان منتقل و بنده از ناحیه صورت دچار اسیب شدم در ان موقع نیز کمرم و گردنم اسیب دیده بود که متوجه نشدیم
حالا بعد حدود 20 سال دچار ضایعه مغزی و همچنین دیسک کمر و گردن شدم
ایا امکان پیگیری هست من مدارک پزشکی ندارم ام گزارش کامل سانحه چون ماشین داعون شد و یک عابر نیز فوت شد در سپاه هست
راهنمایی کنید چکار باید انجام بدم
وآیا فقط دیه تعلق میگیره یا خدمات درمانی و جانباز میشوم یا معلول
اصلا مشمول گذشت زمان میشود
یا خیر
و اینکه من دوتا شاهد دارم و فکر میکنم مدارک کامل در یگان سپاه هست اما این که اسمی از من باشه یا خیر نمیدانم

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
با توضیحات شما امکان اثبات وجود نداره و نمیتوانید خسارتی بگیرید