مشاوره حقوقی رایگان - اسیب دیدگی در اغتشاشات

سلام
من بسیجی هستم
در اغتشاشات سال 98 در ماموریت مقابله با اغتشاشات با سلاح شات گان بطور مستقیم تیر ساچمه ای ب کمر‌و پام خورد و زمین خوردم
رباط و مینیسک پام اسیب دید ولی تو پزشکی قانونی ک رفتم در خصوص زانوم کفتن بخاطر زمین خوردن هست و چیزی تو برگه پزشک قانونی ننوشتن فقط در مورد ساچمه ها نوشتن
برگ کمیسیون 134 و صورتسانحه پرکردن و امضا کمیسیون سپاه شهرستان انجام دادم و دکتر معتمد هم تایید کرد هنوز تحویل ندادم برگ کمیسیون جهت طرح در‌کمیسیون استانی 134
ایا هنوز معتبر هست اقدام کنم
از سال 1400 ک این اسیب دیدگی رباط اذیتم کرد مدارک پزشکی دارم
و امسال 1402 بعد از کذشت 3سال و نیم زانو و رباط صلیبی و مینیسک رو عمل کردم
ایا میتونم درخواست ایثارگری رو الان بدم بعد از گذشت 4 سال؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است