مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات بلوک و مجتمع

سلام
مجتمع ما شامل 9 بلوک 16 واحده هست.
یک سری مشاعات خاص هر بلوک مانند پله و آسانسور و ... و یک سری مشاعات مجتمع شامل محوطه و فضای سبز و ... دارد.
هر بلوک جلسه عمومی و مدیر بلوک و کل مجتمع هم هیات مدیره که متشکل از مدیران بلوک ها و رئیس هیات مدیره می باشد.
تصمیم گیری در خصوص مشاعات خاص هر بلوک هم در حوزه اختیارات هیات مدیره هست یا در اختیار ساکنین و مدیر هر بلوک؟
متشکرم

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

تصمیم‌گیری راجع به اختیارات مدیران ساختمان در صلاحیت مجمع عمومی مالکین هست.

در فرض سؤال، به نظر میرسه مشاعات خاص هر بلوک در حوزه اختیار مدیر بلوک باشد