مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از مشاعات مجتمع

سلام ، وقت شما بخیر ، با عرض پوزش ، حق استفاده از سرویس بهداشتی در مجاور پارکینگ برای مالکین از نظر قانون چگونه است ، آیا مدیر ساختمان اجازه برداشتن کلید و محدود کردن آن را برای واحد های مجتمع دارد .

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مشاعات را نمی‌توان محدود ‌کد و اگر یکی اس سکنه ها راضی به این کار نباشند این کار وی جرم ایست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر جز مشاعات است مگر انکه علت خاصی داشته باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر سرویس بهداشتی مستقر در پارکینگ مشاع می باشد و کلیه مالکین متصرفین حق استفاده از آن را خواهند داشت در صورت ممانعت از این موضوع می توان شکایت نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سرویس بهداشتی مستقر در پارکینگ مشاع می باشد و کلیه مالکین متصرفین حق استفاده از آن را خواهند داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله مالکی که ملکش را اجاره داده حق استفاده ندارد
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام سرویس بهداشتی مستقر در پارکینگ جزو مشاعات می‌باشد و همه مالکان می‌توانند از آن استفاده کنند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

جز مشاعات است خیر
مگر انکه علت خاصی داشته باشد