مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل کوچه به مشاعات مجتمع امکان پذیرهست؟؟

سلام.
مجتمع قبلا داخل کوچه بوده و بن بست هست. اخیرا درب ریموتی برای ورودی مجتمع گذاشتن وگفتن هر واحدی بیشتر از یک ماشین حق پارک نداره. سند واحدها هنوز اماده نشده.اینطور که بنظر میاد واحدها پارکینگ ندارن و در سند هم پارکینگ قید نشده.
مدیر مجتمع گفته کوچه رو از شهرداری خریده و جزیی از مجتمع هست. ایا امکان خرید کوچه وجود دارد؟؟
اگه امکان خرید نیست مدیر حق اینو داره که اجازه ورود بیش از یک ماشین به هر واحد نده؟؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر باید تمامی ساکنین توافق کنند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر این حق را ندارد و می بایست با توافق تمامی ساکنین باشد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام خیر می بایست با توافق تمام ساکنین باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خیر این امر توافقی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرگونه دخل و تصرف در مشاعات در وضعیت فعلی مجتمع با توافق کلیه مالکی و متصرفین خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله اگر در صورتجلسه بشود و اکثریت مالکان امضا نمایند بله مدیر میتواند فقط اجازه پارک یک خودرو را در پارکینگ بدهد
و اگر کوچه عمومی نباشد و کوچه اختصاصی باشد امکان خرید کوچه از شهرداری با شرایطی خاص وجود دارد