مشاوره حقوقی رایگان - قرابت نسبی داور

با سلام آیا داور می تواند پرونده ای که بین طرفین ترافع طلبکار بستگان نسبی داور ( خواهر زاده ) و بدهکار شخص دیگری است رسیدگی نماید با عنایت بر اینکه طرفین قرارداد داوری را امضا نمودند و بدهکار هم با علم به این موضوع امضا و داور منتخب را قبول نمود اکنون بعد از چند ماه داور می تواند به نفع طلبکار رای صادر نماید؟ یا اینکه از موارد بند 3 ماده 469 ق آ د م مورد ابطال رای داوری قرار می گیرد ؟ تشکر

پاسخ ها :

رضا  جوادي بازرگاني

رضا جوادي بازرگاني :

استان :

با عرض سلام متقابل ، با توجه به عالم بودن بدهکار به وجود رابطه و امضای قرارداد داوری منعی برای داوری وجود ندارد مضافا اینکه در قسمت انتهایی ماده استنادی شرط رضایت طرفین تصریح شده که امضای قرارداد داوری دال بر وجود رضایت هست و اصلا ماده موصوف این منع را برای دادگاه در تعیین داور لحاظ نموده.