مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش ملک ورثه ای

سلام. بنده حدود 20 سال پیش یک قطعه زمین به مساحت 3هکتار خریداری نمودم که آن زمین موروثی بود، بنده زمین را از احدی از وراث خریداری کردم، کل وراث 5نفر هستد اما تقسیم نامه ای بین سه نفر از برادران نوشته شده است و امضای خواهر و مادرشون که اسمشون توی حصر ورثه است پای تقسیم نامه نیست. بنده 1میلیون تومان در سال 79 بابت زمین پرداخت نمودم و زمین رو به زمین آبی تبدیل کردم آیا میتونم در صورت ابطال معامله درخواست خسارت کنم ؟؟ ایا وراث میتونن اجرت المثل از بنده درخواست بکنن ؟؟؟ خواهر و مادرشون اومدن و میخوان کل معامله رو باطل کنن ایا میتونن ؟؟؟
بنده در سال 79 یک میلیون تومان بابت زمین پرداخت کردم و زمین رو به زمین ابی تبدیل کردم و قسمتی از ان را به منزل مسکونی تبدیل نمودم و قسمتی از ان را معاوضه کردم. ایا میتونم از فروشنده درخواست خسارت بکنم و هزینه لوله کشی و یک میلیون رو به نرخ روز طلب کنم ؟؟ ایا میتونن حکم قلع قمع بگیرن ؟؟ ایا من میتونم بگم سهم دو ورثه ای رو که امضا نکردن میدم اما کل زمین رو نمیدم ؟؟
ایا بنده و فروشنده مجازاتی داریم ؟؟؟
هردو ساکن یک روستا هستیم. فروشنده قدکرده که هر مشکلی از طرف وارثین پیش بیاد برعهده خودشه.
تاکید میکنم تقسیم نامه دستی بوده و از کاغذ دهیاری روستا استفاده شده که از 5 ورثه فقط سه نفر سه برادر اون رو امضا کردن و کل زمین هاشون 30 هکتار بوده که به 10 نفر فروختن و من یکی از اونام. و الان از 10 نفر شکایت کردن و از اون هایی که زمین رو عوض کردن شکایت انتقال مال غیر انجام دادن. آیا میتونن کل زمین هاشونو بپس بگیرن ؟؟ تکلیف من چی میشه ؟؟؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.خواهر فقط به اندازه سهم خود ازاین زمین سه هکتاری ازمعامله راباطل وشریک مشاعی شما می گردد.مادرحقی ازعین زمین ندارد وفقط بهای زمین(یک هشتم )رامی برد یعنی حذود125هزارتومان سهم مادراست.درخصوص فروش مال غیر ,مادرحق شکایت راندارد وخواهر می تواند شکایت کند ولی اگردرزمان خرید شمابی اطلاع ازوجوداین ورثه بودید,تبرءه می شوید والا محکوم می گردید.