مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام پدر من 22سال پیش فوت کردن، ما اونموقع انحصار وراثت نکردیم و زمین و خونه در اختیار برادرم بود تا الان که بنا به دلایلی تقاضای ارث پدری کردیم. سند مالکیت زمین و قولنامه خونه به اسم پدر هست
حالا متوجه شدیم که برادرم از از 16هکتار زمین بیشتر از نصفش رو فروخته به صورت قولنامه و حاضر نیست حتی باقیمانده رو قسمت کنه خونه هم قولنامه ای هست و مثل اینکه ثبت نشده
میخواستم ببینم باید چیکار کنم
اگر شکایت کنم تکلیف اون مقداری که فروختن چی میشه و دادکاه چه حکمی میده؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله شما می توانید شکایت کنید حتی با فروش نصف زمینها