مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع نداشتن از لیزینگی بودن خودرو خریداری شده

خرید ماشین رهنی
سلام ماشینی را به صورت قولنامه ای خریداری کردم متاسفانه در متن قولنامه تاریخ انتقال سند را درج نکردم پس از خرید متوجه شدم ماشین لیزینگی بوده درخواست جلب طرف را نمودم بابت فروش مال غیر که موافقت نشد دادگاه میگه کل پول را پرداخت کن و سپس شکایت فک پلاک و طلب پرداخت هزینه هایت بشو سوال ? هنوز توقیف ماشین نیامده ایا با پرداخت بدهی طرف به شرکت من میتوانم مطالبه پولم را از دادگاه بکنم (با توجه به اینکه هنوز حکم توقیف ماشین نیامده) بدهی به سایپا 22000000 تومان است خواهشا راهنمایی کنید 20 میلیون وام گرفتم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.ابتدا باید فروشنده را الزام به فک رهن وتنظیم سند کنید دراجرای حکم,چنانچه محکوم علیه,فک رهن نکرده ازاموالش توقیف وبفروش میرسدوازپول آن,فک رهن بعمل می آید وچنانچه مالی نداشت انوقت شما می توانید پرداخت کنید