مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وکیل

من با یه اقای وکیل به قصد ازدواج اشنا شدم بعد از چندماه ازم پول قرض خواست و گفت ده روزه پس میدم علاوه بر اینکه اصلا هدفش ازدواج نبود الان یکسال هم شده که پول رو پس نداده من هم نمیتوانم برای شکایت اقدام چون جز پرینت حساب مدرک دیگه ای ندارم و علاوه بر این اصلا نمیخوام کارم به کلانتری و این جاها باز بشه میشه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

پس گرفتن وجه قرض داده شده استرداد وجه مطالبه وجه قرضی مطالبه وجه شکایت از وکیل وکیل