مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی روستایی

با سلام
10 سال پیش یک‌ قطعه زمین اوقافی در روستایی ییلاقی حوالی بلده از توابع شهرستان نور خریداری کرده و همزمان با اقدام نقل و انتقال در اوقاف ساختمانی رو هم بنا کردیم. بعلت دور افتاده بودن روستا کارشناس اوقاف بعد چند سال مراجعه کرده و درخواست استعلام از بنیاد مسکن و منابع طبیعی و جهاد کشاورزی کرده که از همه جواب مثبت گرفتیم بغیر از بنیاد مسکن. از اونجاییکه طرح هادی برای این روستا وجود نداره کارشناس بنیاد مسکن تشخیص داده که خارج بافته اگرچه به فاصله حدود 200 متری ساختمانهای دیگه وجود داره. چند سالیه که انتقال اوقاف به دلیل عدم جواب مثبت بنیاد تکمیل نشده. چه راهی رو برای حل این مشکل پیشنهاد میکنید. ممنونم از راهنماییتون.

پاسخ ها :

رضا  جوادي بازرگاني

رضا جوادي بازرگاني :

استان :

با عرض سلام متقابل ، بنظر من قبل از ارائه پاسخ میبایست به قرارداد تنظیمی فیمابین شما و اوقاف بعنوان فروشنده که برابر قانون مسئولیت فراهم نمودن شرایط استیفا را نسبت به مورد معامله دارد و پاسخگوی فساد نیز میباشد توجه و بررسی شود،اما از آنجائیکه معمولا اینگونه قرارداد های تنظیمی در اوقاف هیچگونه حقی را برای خریدار لحاظ نمیکند لذا بعید بنظر میرسد که شما بتوانید الزامی مبنی بر اخذ جواز احداث را ایجاد نمائید.