مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام پدر شوهرم 10 سال پیش وصیت نامه نوشته اما قانونی و رسمی نکرده و وکالت تام داده به پسربزرگش 3 تا پسر دارد و 2 تا دختر و داخل وصیت نامه نوشته فقط 300 متر به دخترا داده شود اما دخترا الان قبول ندارن ایا میتونن شکایت کنن و از نظر دینی اشکالی ندارد؟

پاسخ ها :

وصیت تا یک سوم اموال وصیت تقسیم ارث ارث وصیت نامه قوانین ارث قوانین وصیت