مشاوره حقوقی رایگان - موتورسیکلتم را سرقت کردن

سلام خسته نباشی. آقا من موتورم رو سال 95 صفرش را درآورده بودم بعد یه دوسه ماهی روندم. رفتم کافه نیم ساعت بعد اومدم بیرون دیدم موتورو سرقت کردن. بعد فورا به 110 زنگ زدم اونها هم گشت پلیس رو فرستادن که خدا وکیلی 5 دقیقه هم نشد رسیدنشون, بعد گزارش را نوشتن گفتن خبر میدیم رفتن. بعد 10روز ساعت2,30 شب زنگ خورد گوشیم دیدم از کلانتریه که میگه موتورسیکلتت پیدا شده بیا کلانتری 13چایکنار خلاصه موتورو ترخیص کردم آوردم 400 تومن خرج کردم واسه قطعه های موتورم که عین روز اولش باشه. بعد موتور عین روز اولش شد. یک روز مونده بود به شب قدر دوستم گفت بیاین چنوموتور هستیم بریم ائل گلی بگردیم بیایم من راضی نبودم. ولی رفتم, آقا ما موتورها رو گذاشتیم پارکینگ ائل گلی بعد پیاده شدیم که بگردیم بعد نیم ساعت برگشتیم پیش موتورهامون بجز موتور من همشون اونجا بود. پارکینگ هارو گشتیم از همه پرسیدم هیشکس نمیدونست. ولی یه ساختمان شهرداری اونجا هستش, اون دوربین به طرف موتورها بودنشون میداد موتورها را, بعد زنگیدم کلانتری پرواز یه موتوری فرستاد گزارشو نوشت بعد رفتن از نگهبان پارکینگ پرسیدم دوربین نگاه کن بلکه نشون داد موتورم رو کی برده. اونم نذاشت. بعد فردا رفتم کلانتری پرواز اتاق تجسس. اونا میدونستن چون میگفت سرقت کش های ائل گلی موتورها دونفر هستن. عکسشم داشتن بعد گفتن برید خبری شد بهتون زنگ میزنیم. هنوزم که هنوزه 3سال هست که زنگ نزدن. من حالا باید به کی اعتراض کنم, دوستم تعمیرگاه موتورسیکلت داره اون میگفت که 2ماه پیش 100تا موتور سرقتی گرفتن. منم نمیدونم حالا باید چیکار کنم. تشکر بخاطر همکاریتون

پاسخ ها :

اسداله داوری ایردموسی

اسداله داوری ایردموسی :

استان :

سلام شما باید همون موقع شکایت سرقت موتور می کردید الان هم اون گزارش پلیس 110 رو اگر دارید وقت کانون شکایت نکردید برید دفتر خدمات قضایی الکترونیک و شکایت سرقت موتور رو ثبت کنید شاید با ارائه مشخصات موتور موتورتون جزو توقیفی ها باشه واگر هم نباشه حتما باید شکایت کنید تا در صورت پیدا شدن موتور یا سارق با شما تماس بگیرند.