مشاوره حقوقی رایگان - کم کردن اجرت المثل

با وجود بداخلاقی زن در طی سی سال زندگی و اینکه زن ده سال خانه جدا زندگی میکنه چطور میتوان اجرت المثل نداد ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اجرت المثل يعني حق الزحمه زحمات و خدمات خانه داري زن ، با توجه به سنوات زند گي مشترك ، تعداد فرزندان ، تعليم و تربيت و بهداشت انخا خلاصه هر انچه كه به خانه دا ي و همسر داري مربوط مي شود
كارشناس تعيين اجرت المثل ان دهسال و اگر شما مسبب خروج يا اخراج او از منزل مشترك نبوده باشيد در نظر ميگيرد يعني مبلغ ان دهسال راكاهش مي دهد