مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ارث ملک وقفی (بعد از به پایان رسیدن دوره وقف)

با عرض سلام
پدربزرگ من 4 فرزند داشته که همه آنها نیز دارای فرزند هستند. در زمان حیات، ایشان یک ملک خود را وقف 40 ساله می‌نمایند.
چند سال بعد پدربزرگ فوت می‌کنند که در آن زمان ملک در وقف بوده و هر 4 فرزند در قید حیات بوده‌اند.
زمانی که دوره وقف 40 ساله ملک مزبور به پایان رسید، 3 فرزند ایشان فوت کرده بودند و تنها یک فرزند پدربزرگ (عمه) زنده بود، که ایشان نیز بعداً فوت می‌نمایند.
حال فرزندان عمه می‌گویند چون در زمان پایان دوره وقف، فقط مادر آنها به عنوان وارث پدربزرگ زنده بوده است، به سایر وراث (عموها و در نتیجه فرزندان آنها) هیچ ارثی نمی‌رسد.
آیا ادعای فرزندان عمه درست است؟
لطفاً توجه فرمایید همانطور که عرض کردم در زمان فوت پدربزرگ همه بچه‌های ایشان زنده بودند.

پاسخ ها :

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام. خیر ادعای ورثه درست نیست.1.انحصار وراثت2.دادخواست تقسیم ترکه3.با وکیل مشورت بکنید