مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت شغلی

سلام بنده کارگر اجرائیات شهرداری میباشم و حدود 14سال است بصورت شرکتی کار میکنم و پدر اینجانب ایثارگر میباشد و مدرک تحصیلی من دیپلم میباشد در پنج سال اول سابقه کاریم بصورت قرارداد نیروی انسانی مشغول بکار بودم ولی بعد از اینکه مصوبه دولت در سال 1390 مبنی بر تغییر وضعیت نیروهای شرکتی به شهرداری رسید شهرداری برای اینکه زیر بار این مصوبه نرود تمام نیروهایی که بصورت نیروی انسانی بودن به قرارداد نیروی حجمی تبدیل کرد آیا میتوانم برای احقاق حقم به دیوان عدالت اداری شکایت کنم

پاسخ ها :

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام بله برطبق مصوبه سال 1390 می توانید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید.