مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه ملک

سلام
3ماه قبل یک زمین خریداری کردم در قبال اون مبلغی پول و یک ملک به طرف مقابل فروختم
بعد از گذشت چند ماه دچار شک و تردید شدم و نگران اینکه ملک مورد نظر مشکل قانونی و شخصی دارد و من خواهان فسخ شدم و پشت قولنامه متن فسخ رو نوشتیم من و طرف مقابل و بنگاه امضا و مهر برجسته زد. و من پول نقدی که پرداخت کرده بودم بعد از چند ماه پس گرفتم ولی هنوز اون ملک خودم که در قبال خرید و انجام معامله به طرف قولنامه کردم فسخ نکردم.
ولی الان پشیمونم که چرا فسخ کردم آیا راهی برای برگشت معامله هست یا پشت نویسی پشت قولنامه معتبر است
با سپاس