مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز در زمین مزروعی

با عرض سلام بنده یک زمین مزروعی در ییلاقات یزد که پدرم هفت سال پیش در اختیارم گذاشت و سند شش دانگ هم گرفتم را در حدود پنج سال پیش حصار کشی کردم و استخر که یک منبع بزرگ هست را ساخته ام و بعد از گذشت پنج سال روی استخر (منبع) را سقف زده ام و ساختمان کرده ام ولی جهاد کشاوزی آمده است گفته اند که توقف ساخت کنیم و این ملک تخریب میشه آیا میتوانند بدون دادگاه و فرستادن به کمیسیون 99 خودشان دستور تخریب صادر کنند و آیا راهی هست که از تخریب جلوگیری کنم ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام نیازی به حکم دادگاه نیست و تخریب با حضور نماینده دادستان صورت می گیرد