مشاوره حقوقی رایگان - وجود چند مبایعه نامه بر روی یک ساختمان

با سلام بنده ملکی رو در سال 95 از شخصی در بنگاه به صورت پیش خرید و مبایعه نامه خریدم به خاطر طولانی شدن زمان تحویل ملک از دادگاه تقاضای تحویل ملک رو کردم در سال 98 ملک به صورت ناتمام به من تحویل داده شد ( از طرف دادگاه ) ، بعدش متوجه شدیم که سازنده اقدام به کلاهبرداری نموده و ملک رو به چندین نفر دیگه فروخته ( سازنده با کد پستی متفاوت و در زمانهای مقدم و متاخر از من ملک رو نفرات دیگه فروخته) با توجه به اینکه کد پستی ارایه شده به نفرات دیگر متفاوت از کد پستی ملک اصلی هست ایا نفرات دیگه امکان گرفتن ملک تو دادگاه حقوقی از من رو دارن یا خیر؟ از اونجایی که من ملک رو با حکم دادگاه تحویل گرفتم در حال حاضر امکان شکایت از فروشنده ملک رو دارم یا باید صبر کنم بعد از شکایت از خودم از طرف دیگران و در صورت اثبات شکایت از فروشنده شکایت کنم؟

پاسخ ها :

فاطمه  غلامی

فاطمه غلامی:

بسته به این دارد کدام یک از خریداران معامله اول را داشته ،
همزمان هم می توانیدشکایت نمایید جهت مشاوره بیشتر به شماره 09128048935 تماس بگیرید