مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام بنده زمین دارم ک سال 95خریدم تازگیا اقدام ب الزام ب تنظیم سند کردم استعلامات انجام شده در حال پیگیری تازگیا دوشخص امدن و قولنامه ای رو‌کردن ک فروشنده بعداز من ب اونها هم فروخته ایا من سندم رو‌میتونم بگیرم ؟ایا وقتی سند بگیرم میتونم اونارو کلا از زمینم دور کنم ؟من سال 95خریدم و اونها 97و99خریدن٫ادمای نرمالی نیستن شروع کردن ب دیوار کشی زمین من ایا میتونم وقتی سندم و گرفتم قلع و قمع کنم همرو؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قبل از صدور حکم نیز می توانید با عنوان فروش مال غیر و تصرف عدوانی شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید ابتدا زمین را تخت تصرف خود بگیرید
و با همین مبایعه نامه عادی هم مالک محسوب میشوید و
و در صورت تصرف زمین ، شما باید همین حالا ، دادخواست تصرف عدوانی مطرح نمایید
و بعد شکوائیه فروش مال غیر و خرید مال غیر بر علیه فروشنده و خریدار اقامه نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اولین معامله معتبر هست شما میتوانید تحت عنوان فروش مال غیر از فروشنده هم اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکان پذیر است درحال حاضر نیز میتوانید دادخواست رفع تصرف عدوانی علیه آنها مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

میتوانید دادخواست رفع تصرف عدوانی علیه آنها مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با توجه به اینکه خرید شما مقدم بوده و شما قولنامه دارید میتوانید تحت عنوان فروش مال غیر از فروشنده و انها اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شما خریدار مقدم می باشید و می توانید سند اخذ نمایید
شکایت رفع تصرف عدوانی و اعاده به وضع سابق را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان تصرف عدوانی و فروش مال غیر امکان شکایت وجود دارد
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است