مشاوره حقوقی رایگان - جستجوی وکیل

باسلام من کرج ساکن هستم مشکل ملکی دارم در الیگودرز لرستان چگونه می توانم یک وکیل مطمئن و فعال که بتواند مشکلم را واقعا حل کند پیدا کنم ایا مکانی هست که من مراجعه کنم و به من معرفی کنند فقط میخواهم اطمینان پیدا کنم که میتواند کارم را انجام دهد

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام متاسفانه جایی برای پرس و جو در این خصوص نیست باید به یه نفر اعتماد کنید دیگه
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer