مشاوره حقوقی رایگان - معرفی وکیل

با عرض سلام و ادب واحترام. آیا وکیلی را سراغ دارید که در یک مدت زمانی کوتاه روند اخذ وگرفتن اسناد املاک که البته بیشتر دارای دستنوشته و قرارداد که با امضا شهود و امضاومهر رئیس شورای و ژاندارمری قدیم وجود دارد به طول خواهد انجامید و هزینه آن به چه میزان و طریقه پرداخت آن چگونه است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با احدی از همکاران سایت ارتباط بر قرار کنید
حق الوکاله وکیل توافقی است بستگی به مدرک و میزان تحصیلات وکیل مربوطه دارد و ارزش کار وی.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق صفحه اصلی سایت با هر وکیلی که می‌خواهید صحبت نمایید و انتخاب کنید