مشاوره حقوقی رایگان - معرفی وکیل

با درود حضور محترم وکلای شریف این مجموعه ممنون میشم که یک وکیل متبحر و جسارتا انسان شریفی که دقیقا متوجه ظلمی که در حق بنده شده که باعث از دست رفتن تنها سرپناه خودم و خانواده شده بشود که حاصل عمری تلاش بود . در رای دادگاهی که چک 50 میلیونی بنده که در توافق ضمن قرار داد به صراحت به میزان 10 درصد خسارت توافق کردیم و‌ 55 میلیون را تبدیل به710 میلیون تومان تاخیر تادیه سالیانه کرد و طلب خسارت انتقال سند بنده را از 800 میلیون به صفر کردند . پس از در خواست اعسار قاضی زحمت کشید 710 میلیون را به 79 میلیون پیش پرداخت و الباقی ماهیانه 70 میلیون پذیرفت و من در خواست تجدید نظر کردم و بدون در خواست تجدید نظر طرف مقابل دادگاه تجدید نظر دوباره رای بر پرداخت 710 میلیون به صورت یکجا رای داد و ..... لطفا در صورت امکان یک وکیل مجرب در اصفهان به بنده معرفی بفرمایید ممنون میشم که حضور محترم ایشون برسم و کلیه مدارک مثبت رو خدمت شون ارایه و ببینم چه کاری باید بکنم . میدونم که کار از کار گذشته منتها باید تقلب و کارهایی که شده رو با اسناد به ایشون نشون بدم . ممنونم. مرسی از شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....