مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت شارژ مجتمع در حال ساخت

سلام من در مجتمع در حال ساخت که پایانکار و گاز نداره و آب مصرفی هم کارگاهی است زندگی میکنم عده ای از مالکین به عنوان هیئت مدیره انتخاب شده اند سازنده هنوز آسانسورها رو تحویل هیئت مدیره نداده و اسانسورها و مجتمع بیمه نیستند آیا با پرداخت نکردن شارژ ماهانه و عمرانی هیئت مدیره میتواند از من شکایت کند در ضمن بدلیل پرداخت نکردن مبلغی از شارژ ماهانه ریموت درب پارکینگ رو به من نمیدن

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام میتونن علیهتون اظهارنامه بدن و بعدش آب و برقتون را قطع کنن پس باهاشون همکاری کنید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer