مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص هزينه شارژ مجتمع

با سلام. اگر مستاجری هزینه شارژ رو در مجتمع طی چند ماه پرداخت نکنه (بخاطر اختلاف بر گرفتن جريمه ديركرد 3% و ربا دونستن گرفتن ديركرد) آیا مدیريت مجتمع یا هیات مدیره اون مجتمع میتونه ازش جریمه دیرکرد بگیره؟

آیا با اظهارنامه میتونن اب گرم و فن کوی و.. رو قطع کنن.

و آیا اظهارنامه رو دادگاه و پست باید بفرسته یا پرینت اون توسط مدیر ساختمان لازم الاجراست.

در صورتیکه اظهارنامه بنام مالک ساختمان صادر شده باشه و در دسترس نباشه (خارج از كشور باشن) چجوری میشه احقاق حق کرد و جواب اظهار نامه رو داد.

خرید ملزومات اداری- صندلی- میز و اقلام سرمايه ای آیا از شارژ مستاجر باید کم بشه ؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام. اظهارنامه باید از طریق دفتر خدمات قضایی یا دادگاه به طرف ابلاغ بشه. و بعدا اگه دادخواست بدید خسارت دیر کرد از زمان ابلاغ اظهارنامه رسمی محاسبه میشه.
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer