مشاوره حقوقی رایگان - شارژ ساختمان

با سلام و احترام
ساکن مجتمع مسکونی با 360 واحد هستم
هیئت مدیره از راه اندازی سیستم گرمایشی به علت عدم پرداخت شارژ بعضی از واحد ها خودداری می نمایند و اعلام پرداخت 2 ماه شارژ اضافه را نموده اند
تکلیف ما که شارژ را پرداخته ایم چیست؟
ضمنا هزینه شارژ ماهیانه حدود 700 هزار تومان می باشد؟
ما باید 2ماه شارژ اضافه را پرداخت کنیم؟
ایا عدم راه اندازی سیستم گرمایشی قانونی است؟ ما از چه مرجعی اقدام کنیم برای اعتراض به نداشتن سیستم گرمایشی؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام در صورتی که هیئت مدیره به منظور ارائه خدمات توسط مالکین وساکنین مجتمع انتخاب شده اند ونسبت به تکالیفشان قصوری داشته باشند لازم است ابتدا از طریق بازرس موضوع را پیگیری والزام انها را به انجام تکالیف در برابر میزان پرداخت های بعمل امده به همان منظور مطالبه نمائید ودر غیر اینصورت دادگاه مراجع عام برای رسیدگی به اختلافات وامور حقوقی وکیفری می باشند موفق باشید .