مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف در قیمت معامله

باسلام
زمینی رو یک هفته پیش فروخته ام و در قبال آن چک دریافت نموده ام مبایعه نامه هم در املاک مورد اعتماد خریدار نوشته ایم الان که زمان نقد شدن چک فرا رسیده خریدار می گوید زمین را گران فروخته ای چک را پاس نمی کنم من ضرر کردم و از شما شکایت می کنم !! و هر روز مزاحمم شده و قصد فسخ معامله را دارد
قیمت زمین براساس پیشنهاد اولیه خریدار و براساس توافق طرفین تعیین گردیده است.
حتی حاضر نیست مبلغ فسخ قرارداد را هم پرداخت کند.
آیا می تواند چنین ادعایی داشته باشد و اگر بخواهد مورد را به دادگستری بکشاند زمان و نحوه بررسی چگونه خواهد بود
آیا من مجبور می شوم زمین را به قیمت کمتر به او بفروشم؟!!
ضمنا زمین مورد نظر در حال انجام مراحل جهت انتقال سند می باشد و مشکلی برای سند زدن آن در تاریخ تعیین شده ندارم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام خیر فورا چک را برگشت و دادخواست مطالبه وجه چک را به دادگاه بدید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer