مشاوره حقوقی رایگان - گزینش فرهنگیان

سلام پارسال توی یک مهمونی که دختر بودیم و یک آقا حضور داشتند پلیس گرفتمون و اونجا از خونواده امضا گرفتن و حدود چند هفته بعد یه نامه دادگاه اومد ک برائت شدین اتهام زده بود : رابطه نامشروع یا عمل منافی عفت(غیر از زنا) حالا میخوام بخونم واسه فرهنگیان میخواستم بدونم این سابقه میشه برام؟ ممکنه موقع گزینش بخاطر این رد کنن؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سو پیشینه تلقی نمیگردد ولیکن اگر اموزش پرورش متوجه شود ممکن است در گزینش موثر باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

فاقد سابقه کیفری میباشید
لکن
چنانچه متوجه شوند امکان بروز مشکل وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر سابقه کیفری محسوب نمیشه
شما به نظر اعلام نکنید بهتره

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به میزان محکومیت شما در ان جرم دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوء سابقه برای شما محسوب نمی‌شود نگران نباشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش حقوقی نیست و در گروه سؤالات غیرحقوقی قرار دارد.