مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت بیمه و حقوق

با سلام
بنده از تاریخ 96/8/1 تا 98/1/15 در شرکتی مشغول بکار بودم. کارفرما 5 ماه و نیم بیمه و حقوق 15 روز فروردین 98 رو پرداخت نکردن. قرارداد هم تا پایان مهرماه 98 بود اما با اطلاع قبلی و هماهنگی با کارفرما محل کار را ترک کردم.
با توجه به شکایتی که از کارفرما داشتم اداره کار فقط 5 ماه بیمه رو لحاظ کردن چون کارفرما 15 روز فروردین رو گفتن حضور نداشتین. آیا با استشهاد محلی از محل کار میتونم ثابت کنم که 15 روز فروردین رو کار کردم؟ با توجه به اینکه شهرستان هستم و محل کارم تهران بود چطوری میتونم هزینه هایی رو که داشتم از کارفرما بگیرم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

عليرضا  منفرد

جناب آقای عليرضا منفرد :

مشخصا باید مدارک مدت کارکردن و حضورتون در شرکت را در تجدیدنظرخواهی از رای اداره کار ارائه دهید