مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بیمه برای اخذ دیه پرداختی

با سلام واحترام
درسال96 تصادف جرحی داشتم مبلغ دیه 50 میلیون تومان بود که بیمه پرداخت نمود البته طرف آسیب دیده 10 درصد دیه را تخفیف داد بعد از گذشت چند سال به خاطر نداشتن (گواهینامه رانندگی )چند ماه پیش بیمه اظهارنامه برای من ارسال کردمبنی بر پرداخت 50 میلیون و اوایل ماه اردیبهشت امسال1403 از من شکایت کرد البته قبلا حساب های من را مسدود کرده بودند،که با توجه به مشکلات عدیده مالی و طلاق و... هیچ پولی نداشتم و ندارم ،البته به لطف خدا بعد از گذشت هفت سال دوباره همسر وفرزندم برگشتند اما مشکلات و بار مالی زندگی تاکنون نتوانستم از زیر دین بیمه خلاص شوم که شکایت شد،لطفا راهنمایی کنید سرانجام در دادگاه چه حکمی در انتظار بنده است ،ایا تاخیر پرداخت از زمان شکایت محاسبه میگردد یا از همان سال پرداخت دیه و اینکه اینجانب استطاعت پرداخت دیه را ندارم برای اقساط چه باید انجام دهم ؟ ،ممنون از توجه و راهنماییهایتان خدا سلامتی وعاقبت بخیری برایتان هدیه کند

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می توانید دادخواست اعسار بدهید.
موفق باشيد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می بایست اصل مبلغ و خسارت تاخیر تادیه را پرداخت نمایید
و شما می توانید دادخواست اعسار از محکوم به مطرح نمایید

پری نوش رئیسان

پری نوش رئیسان :

دیه را هرزمانی قصد پرداخت داشته باشید به نرخ سال پرداخت محاسبه می‌شود. اگر استطاعت مالی جهت پرداخت یکجا ندارید تقاضای اقساط بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ملزم به پرداخت خسارت بیمه هستید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست اعسار مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته اعسار از پرداخت محکوم‌به از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد.