مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به علت مصرف ترامادول و شیشه

سلام بنده دوسال هست ازدواج کردم. شوهرم اعتراف کرده که به قرص ترامادول به مدت طولانی اعتیاد داره و یک هفته هم شیشه مصرف کرده. خودزنی و تهدید میکرد. و بیکار بود. من با کمک رای قاضی و کلانتری ایشون رو بردم کمپ. و الان 10 روزه که مهریه رو اجرا گذاشتم. و تقاضای طلاق دادم. بنده خانه دار هستم و از پس هزینه اجاره خانه و هزینه کمپ برنمیام. میخواستم بدونم وسایلی که ایشون در خانه دارن مثل تلوزیون و پول رهن خونه هم قابل توقیف هست یا خیر؟ و اینکه آیا با توجه به اینکه زمان مشاوره برای طلاق 1ماه آینده هست رای دادگاه میتونه منفی باشه و طلاق رو صادر نکنه؟ چون ممکنه در این 1ماه وضعیت شوهرم داخل کمپ بهتر شده باشه. مدت زمان بررسی به پرونده طلاق خیلی طولانی هست و میترسم که زمان رو از دست بدم.

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.می توانید طلاق بگیرید اگر از راههای دیگر مانند مطالبه نفقه هم اقدام کنید مضاف بر اینکه همسرتان متاسفانه به چنین وضعی است راه برای طرح دادخواست ودفاع وجود دارد.