مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار

با سلام بنده از سال 98 تا 1402 با عنوان شغلی نگهبان در شرکتی خصوصی مشغول به کار هستم که سخت و زیان آور تعلق می‌گرفت ولی در سال جدید عنوان شغلی به انتظامات تغییر یافت می خواستم بدونم انتظاماتم شامل سخت و زیان آور می‌شود با تشکر.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است باید دید در لیست اعلامی می باشد یا خیر
به تأمین اجتماعی و اداره کار رجوع کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به سایت وزارت کار مراجعه نمایید مشاغل سخت در آن درج شده است

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
درخواست کنید تا بررسی گردد .
موفق باشید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید درخواست کنید تا در کمیسیون مورد ارزیابی قرار بگیرد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای شناسایی مشاغل سخت از طریق اداره کار اقدام شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید در کمیسیون مورد ارزیابی قرار بگیرد.