مشاوره حقوقی رایگان - پیش پرداخت مهریه

باسلام
اگرفردکارمندباشد ودارای یک بچه باشد و پیش پرداخت مهریه نداشته باشد وخانم درخواست طلاق بدهد آیا پیش پرداخت واجب است؟مهریه چطور قسط بندی می شود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
میزان اقساط باید براساس وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین گردد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

دادخواست اعسار بدهین و خانم باید موارد طلاق را داشته باشد

الهام مشهدی

سرکار خانم الهام مشهدی :

مهریه با توجه به بضاعت مالی زوج قسط بندی میشود و ممکن است دادگاه حکم به پیش پرداخت برای مهریه بدهد یا ندهد و این موضوع ارتباطی به طلاق به درخواست زوجه ندارد.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

اگر مطابق رای اعسار محکوم به پیش پرداخت شده اید بایستی پرداخت نمایید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، با توجه به شرایط مالی مرد قسط بندی میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تقسیط مهریه بر اساس شرایط مالی مرد است می‌توانید دادخواست تعدیل تخصیص دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مقوله اعسار حتماً پیش‌قسط تعیین خواهد شد و در صورت عدم پرداخت پیش‌قسط از سوی زوج، برگ جلب به درخواست زوجه صادر خواهد شد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هر دفاعی دارید در جلسه دادگاه و سپس تجدید نظر مطرح کنید. بعد از قطعيت رای باید آنرا اجرا کنید و در سر وقت پیش قسط و اقساط ماهیانه را پرداخت کنید. در غیر اینصورت زوجه مي تواند درخواست جلب و بازداشت شما را بخواهد و به زندان می روید.
نحوه پیش قسط و اقساط برای هر کس متفاوت است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادگاه در نظر می‌گیرد احتمالاً مقدار کمی برای شما با این شرایط در نظر بگیرد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
بله
براساس شرایط و اوضاع واحوال و با نظر قاضی
موفق باشید.

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام
تقسیط صرفا بعد از صدور حکم قطعی اعسار ممکن است

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

بستگی به نظر قاصی داره معمولا اگر ندارد که دیگه نباید بزنن

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اقساط مهریه بر اساس شرایط در آمدی زوج‌ تعیین میگردد