مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سرقفلی ارثی

با سلام
مغازه سرقفلی بنام مرحوم پدرم بوده. انحصار وراثت رو انجام دادم و مالیات ارث هم در حال رسیدگی میباشد.

زمانی که مالیات را پرداخت کنم.اگر بخواهیم مغازه را به نام یک نفر از ورثه انتقال بدیم باید مالک سرقفلی هم حضور داشته باشه و قرارداد جدید تنظیم بشود؟ دفترخانه به من گفتن باید اجاره جدید تنظیم بشود و اگر به دادگاه مراجعه کنم میتوان بدون تغییر اجاره انتقال سهم ورثه را انجام داد؟

با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی جزئیات بیشتر است تا با گفتگوی متقابل راهنمایی شوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
گفته دفتر اسناد رسمی طبق موازین قانونی می‌باشد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با توجه به اینکه سرقفلی به ارث می رسد و شما هم می خواهید به یکی از وراث انتقال بدهید ، نیاز به اجازه مالک نیست. همه وراث می توانید با یک صلحنامه حق خود را به یک ورثه دیگر انتقال دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورت ثبت بله نیازمند اجازه مالک می‌باشد

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

انتقال موروثی سرقفلی مجاز هست و انتقال شرکا به نیز مجاز است

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام دفترخانه اشتباه گفته میشه با همان قرارداد سابق انتقال اتجام دادسرقفلی و اجاره مجزا

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

گفته دفترخانه درست و قانونی است