مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک خودرو

با سلام و وقت بخیر
بنده یه 7 سال پیش یه ماشین فروختم و رفتیم محضر بهش وکالت دادم برای تعویض پلاک ، همون موقع بعد چندماه خریدار تصادف میکنه و قطع نخاع میشه و هیچ اطلاعی ندارم ازش حتی اسمشو هم نمیدونم و ماشین کلا اوراق میشه و نمیدونم الان پارکینگ هست یا جای دیگه و هیچ مدرکی از ماشین یا برگ وکالت قدیمی را هم ندارم ، برای فک پلاک چکار باید بکنم ، به کجا مراجعه کنم ?
تقریبا یه چند ماه پیش رفتم تعویض پلاک و استعلامی گرفتم شماره ملی مو یه پلاک تو سیستم ثبت هست ، می خوام برای این بخشنامه فروش فوق العاده ایران خودرو ثبت نام کنم ولی پلاک فعال دارم ،،،
ممنون از سایت خوبتون

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دوست عزیز شما باید دادخواست فک پلاک علیه خریدار بدید