مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن رضایت

سلام خسته نباشید من عابرپیاده بودم و موتور خلاف جهت جاده اصلی در حال حرکت بود که بهم برخورد کرد من در بیمارستان اصلا شدت جراحت رو نمیدونستم و سرگیجه شدید و ضربه به سر و افت فشارخون داشتم که در همان حالت گیجی و سردرگمی در بیمارستان از من رضایت گرفتن که بعد از سه ساعت با بدتر شدن حالم به همان بیمارستان برگشتم مجدد با کلانتری تماس گرفتم اومدن صورتجلسه کردند و شکایت رو همون زمان پیگیری کردم.به نظر شما پرونده من بررسی میشه؟ میتونم حقمو بگیرم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت حق شماست به استناد مدارک موجود کیفری شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله قطعا بررسی خواهد شد
بله دیه شما باید پرداخت گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید شکایت خود را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مهدی نظافتی

جناب آقای مهدی نظافتی :

سلام
کاربر گرامی قطعا شما باید پیگیری نمایید و شکایت کیفری بکنید
مطمعنا دیه به شما تعلق می‌گیرد

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام قابل رسیدگی است شکایت کنید