مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

سلام. در رای پرونده چک اومده که خواهان هیچ ادعایی نسبت به تامین خواسته نداره و دادگاه مواجه با تکلیفی نیست الان اجراییه هم صادر شده و به خوانده ابلاغ شده
من به عنوان خواهان میتونم در اجرای احکام درخواست صدور جلب سیار کنم؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

در صورتی که دادخواست اعسار مطرح نشود ،پس از گذشت یک ماه از تاریخ ابلاغ اجراییه می توانید درخواست جلب محکوم علیه را درخواست نمایید.